XXI. századi bőrfiatalítás – Nézzük neked milyen lehetőségeid vannak!

Beauty Lab Pécs | orvoskozmetikai kezelések kozmetika és bőrgyógyászati rendelő | bőrfiatalítás

Gyors és Látványos eredmények műtéti hegek és hosszú gyógyulási idő nélkül

Az elmúlt évtized rengeteg új, egyedülálló technológiát hozott magával, mely megkönnyíti az életünket, de ha eltekintünk az élet egységétől és csak az orvos kozmetikára koncentrálunk, akkor is megannyi vívmány segíti szépülésünket, egyszerűsíti meg a választásunkat.

A XXI. században már nem szükséges drasztikus eszközökhöz nyúlnunk, ha egy kis változást szeretnénk az arcunkon, bőrünkön, és már könnyedén eltekinthetünk a műtéti hegek és hosszú gyógyulási idő okozta kellemetlenségektől is.

Pécsen, a The Beauty Lab-ben különös figyelmet fordítunk arra, hogy mindig számotokra a legmegfelelőbb, leglátványosabb technológiákkal tudjuk megoldani a problémátokat, amivel felkerestek minket.

Jöjjenek azok a kezeléseink, melyeknél a fő szempont a fiatalodás lenne:

Beauty Lab Pécs | orvoskozmetikai kezelések kozmetika és bőrgyógyászati rendelő | arcmasszázs

GYÓGYULÁST NEM IGÉNYLŐ LEHETŐSÉGEK:

 1. ARCMASSZÁZSOK – lehet fiatalodni szelíd módszerekkel?
  Az arcmasszázsok célja az arcbőr és a lélek kisimítása, megnyugtatása. Ilyenkor a bőrrejuvenációs, bőrfeltöltő kezeléseket is szoktuk ajánlani, ahol a bőr revitalizálása, frissítése és a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokkal való sejtszintű kezelése történik.
 2. A gyenge SAVAS HÁMLASZTÁSOK szintén a bőr fiatalításában játszanak fontos szerepet, felgyorsítva a bőr regenerációs folyamatát.
 3. HAGYOMÁNYOS GÉPI KEZELÉSEINKET Hydrafacial gépünkkel végezzük, melynél a személyre szabott hatóanyagot tudjuk a bőr mélyebb rétegeibe is eljuttatni, így választhatsz többféle kezelés közül is: rádiófrekvenciás kezelés, ultrahang, vákuum, hydrodermabrázió, bőrcsiszolás, hideg/meleg arcvasalás. Ezek kombinációja kezelésekben ötvözve éri el a legnagyobb hatékonyságot.
 4. A tű nélküli MEZOTERÁPIA, más nevén elektroporáció egy prekozmetikai kezelés, mely főként a megelőzésre helyezi a hangsúlyt. A mikrotűs és tű nélküli kezeléseket ötvözi, a bőr legmélyebb rétegeivel lép kapcsolatba, megfelelő hatóanyagokkal és korszerű lézeres kezelésekkel.
 5. Fotobiomoduláció, LED maszk terápia eredményessége a különböző fényhosszúságok sokféle jótékony hatásán alapszik, de választható az esthemax, maszk terápia is, bámulatos eredményeket hozva!
 6. A prekozmetológia egyik bőrfiatalító kezelése a Soft Laser kezelés mely segít megőrizni a sima, egészséges arcbőrt hosszú, hosszú éveken át.
 7. A Thesera L olvasztott PDO szálas kezelés tű és invazív eljárás nélküli, ennek köszönhetően a megereszkedett bőr azonnal feszesebb, kontúrosabb lesz.
Beauty Lab Pécs | orvoskozmetikai kezelések kozmetika és bőrgyógyászati rendelő | Thesera kezelés pécs

VANNAK OLYAN KEZELÉSEK, KEZELÉS SOROZATOK, MELYEK RÖVID GYÓGYULÁSI IDŐVEL JÁRNAK, EREDMÉNYESSÉGÜK VITATHATATLAN:

 1. A TERMIKUS IONIZÁCIÓ egy olyan orvos-kozmetikai eljárás mely hatékonyan, gyorsan és szike nélkül szabadít meg a lógó, petyhüdt bőrtől. Esetében többféle modulfej áll rendelkezésünkre, így mindig a választott fejegységnek megfelelően beszélünk gyógyulásról. Ha a stria eltüntetése, szemhéj emelés, toka-, arcél/arckontúr emelés a cél, akkor kúpfejet használunk, melynél a gyógyulási idő 2-3 hét.
  Ha a kezelni kívánt striánk kevésbé kényes területen helyezkedik el, akkor imbusz fejet használunk, ezzel a gyógyulási idő 1-2 hétre csökken.
  A termikus izonizációt azért szeretjük nagyon, mert szinte bármilyen területen tudjuk alkalmazni a megadott instrukciók alapján – a leghatásosabb az anti-agingben alkalmazni, de hegek eltüntetésére is kiváló!
Beauty Lab Pécs | orvoskozmetikai kezelések kozmetika és bőrgyógyászati rendelő | termikus ionizáció
 1. A TŰS MEZOTERÁPIA, Dermapunt nagyon elterjedt kezelés, esetében 4-6-8 alkalom szükséges bőrtől és hegtől függően, melyet 3-4 hetente kell ismételni és a kúra elvégzése után fél év pihentetés tanácsos.
 2. A SKINPEN még teljesen új a központunkban, de máris imádjuk! Az orvosi mikrotűs kezelések új dimenziója, egy minimál invazív bőrfiatalító eljárás. Már 3 kezeléssel is tartós eredmény érhető el és megelőzésre is kiválóan alkalmas.
Beauty Lab Pécs | orvoskozmetikai kezelések kozmetika és bőrgyógyászati rendelő | SkinPen
 1. A HYALURON PENNEL történő kezelés biztonságos, kozmetikus által is végezhető tű- és fájdalommentes beavatkozás. Nem lesz napokig tartó duzzanat – azonnal szép, és természetes eredmény.

A XXI. századi bőrfiatalító paletta igencsak széles, és már-már mi is alig tudunk választani, hiszen mindegyik kiváló eredményeket ígér.
Ha nem vagy biztos benne, melyik lenne számodra a legmegfelelőbb, keress minket bizalommal és egy konzultáció keretein belül kiválasszuk, melyikkel lenne érdemes kezdeni bőröd teljes megújítását!