Így szabadulhatsz meg örökre a pattanásaidtól! 

Beauty Lab Pécs | Szabadulj meg a pattanásaidtól!

Gyógyszermentesen, hatékonyan, könnyek nélkül!

Ha a szótárt a „pattanás” szónál fellapozzuk ezt az egyszerű leírást találjuk:

„pattanás (főnév)

Vörös kidudorodás a bőrön, amely gyakran gennyet tartalmaz; a bőrfelszínre nyíló apró zsákocska (tüsző) gyulladása.

A kamaszfiú arca tele van pattanásokkal. A pattanásokat a kozmetikus kezeli.”

Gyakran esünk abba a hibába, hogy a gyulladt pattanásokat a fiatalkorral, serdülőkorral és a hormonproblémákkal azonosítjuk. Sajnos ilyen átfogó általánosítás nem elég ennek a gyakori bőrpanasznak a leírására. A pattanás, azaz az akne akkor jön létre, ha a faggyúmirigyek kivezető nyílásai bizonyos okokból eltömődnek.

Melyik életkorban mit jelenthet a pattanásos bőr?

Nyilvánvalóan más okokra vezethető vissza fiatalságunk hajnalán, mint amikor már túl vagyunk a harmadik X-en (vagy akár többön is).

Serdülőkorban azért annyira gyakoriak a kinyomhatatlan pattanások, mert a fizikai változásokat előidéző hormonok növelik a faggyútermelést is a szervezetben. A hormonális pattanások kezelésére gyakran antibiotikumokat, retinoidokat és hormonokat írnak fel.

Beauty Lab Pécs | Szabadulj meg a pattanásaidtól!

De mi a helyzet, ha idősebb korban sem múlik el vagy ha akkor alakul ki?

Felnőttkorban jelentősen „bonyolódik” a helyzet, ha lehet így fogalmazni. Több probléma is állhat a pattanásos bőr hátterében és mindegyik felfedése további vizsgálatokat igényel.

Felborulhat a hormonális egyensúly – ilyenkor a mellékvese, petefészek vagy agyalapi mirigy eltérések vizsgálandók.

Előfordulhat az is, hogy az akne a PCOS (policisztás ovárium szindróma) kísérő tünete.

Kiváltó ok lehet akár a stressz vagy egyéb lelki okok is.

Ugyanakkor hozzájárulhat a helytelen táplálkozás okozta ásványi anyag és nyomelemhiány így az emésztési rendellenességek is.

A gyulladt pattanások kezelése elsősorban belül, a testben kezdődik.

Csak az arcon alakulhatnak ki pattanások?

A válasz egyértelműen nem, pubertás korban főként az arcon jellennek meg az acnék, de később kialakulhatnak a mellkason, vállakon és a háton is.

A pattanásos hátnak már külön megnevezése is van: backne.

De akár kialakulhatnak a fenekünkön és combunkon is.

Ezért fontos kiemelni, hogy a gyulladt, pattanásos bőr kezelése előtt egy átfogó labor bizony döntő szerepű lehet.

Beauty Lab Pécs | Szabadulj meg a pattanásaidtól!

Mi ebben szeretnénk Neked társaid lenni – csapatunk a bőrproblémák eredetét tárja fel és egy alapos átvizsgálás után kezdünk csak neki bármilyen akne kezelésének itt, a The Beauty Lab-ben.

Bőrünkről való gondoskodást nem lehet elég korán kezdeni!

A pattanások, gyulladt pattanások eltüntetése nem álom többé. Megmutatjuk mik a leghatékonyabb kezelések ellene, amelyek után soha nem fognak visszatérni. Mindezt személyre szabott bőrápolási rutinnal és minőségi, világelső, nemzetközileg már bizonyított hatóanyagokkal való kezelések során érjük el. Garanciát bőrgyógyász, orvos-esztétikai kozmetikus, dietetikus és gyógyszerészből álló kollégák biztosítják Számodra!

Milyen lehetőségek vannak a TheBeatyLab-ben aknés és heges arcbőrre?

Három sztenderd van, amelyek szinte kivétel nélkül segítenek felvenni a harcot a legmakacsabb pattanásokkal is!

Hogy melyik ez? Olvass tovább és segítünk!

Az első ilyen az INSTA FILTER kezelés, ami tulajdonképpen egy mikrotűs rádiófrekvenciás eljárást foglal magába. Itt a páciens bőrét egy mikrotűs eszközzel öngyógyításra késztetjük, ezáltal a bőrben található kollagéntermelő sejteket stimuláljuk, majd a kezelést követően egy rádiófrekvenciás feszesítést végzünk.

A Dermapunt tűs pen elősegíti a kollagén termelődést, a bevitt – személyre szabott hatóanyagokat pedig a célsejtekig juttatja.

Ezáltal homogenziáljuk a bőr felszínét és utána különböző pakolásokkal, illetve esszenciákkal tápláljuk be.

Ez az egyik legkeresettebb kezelésünk az aknék, hegek eltüntetése ellen.

A kezelés szlogenje: A tökéletes hollywoodi arcbőrért. Teljesen megértjük, miért gondolják ezt!

Beauty Lab Pécs | Szabadulj meg a pattanásaidtól! | Skin Pen
A másik kezelésünk a SkinPen Precision kezelésünk, ez az orvosi mikrotűs kezelések új dimenziója: egy minimál invazív bőrfiatalító eljárás. Ennek a kezelésnek az a különlegessége, hogy ameddig a hagyományos mikrotűk esetében plusz szövetsérülésekről tudunk beszélni, ez ennél az eszköznél már ki lett küszöbölve egy új technológiának köszönhetően. Itt lényegében egy kezelés alkalmával több millió mikrocsatornát hozunk létre, melyek a test természetes sebgyógyulását váltják ki és a kezelést követő 3. órában teljesen be is zárul a bőr. Tehát elképesztő mód gyors lesz a regeneráció. Belülről kifelé haladva fiatalítja meg a bőrt, így a petyhüdtség, megereszkedés javul, a bőr textúrája simább és puhább lesz. Az akne következtében kialakult hegek természetes módon tünnek el, így kiválóan használható a pattanások ellen.
Beauty Lab Pécs | Szabadulj meg a pattanásaidtól! | Skin Pen

A harmadik kezelésünk pedig nem más, mint a Termikus Ionizáció, egy olyan orvos-kozmetikai eljárás, mely során plazmaívvel kezeljük meg a bőrfelületet.

A lényege az, hogy az eszköz bőrhöz való hozzáérintésével plazma sugarat hozunk létre és ez indikálódik a bőrben olyan mélyre, ami szintén intenzív kollagén rejuvenációt fog eredményezni. A készülék bőrfeszesítésre is alkalmas és nem csak a heges bőrfelület, de a megereszkedett, szarkalábas bőrt is nagyon szépen kezeli.

A termikus ionizáció segítségével segítünk a bőr kollagén termelésének beindításában, hatékonyságának növelésében, így bőrünk fiatalabb, puhább és feszesebb lesz, mint a kezelést megelőzően.

Beauty Lab Pécs | Szabadulj meg a pattanásaidtól!

Hogyan zajlik a The Beauty Lab-ban az akneterápia?

Minden kezelésünk alapja egy személyre szabott aknekonzultáció exkluzív és otthonosan kényelmes rendelőnkben, melynek során megismerjük a bőrprobléma lehetséges okait, úgymint az életmód, esetleges betegségek, táplálkozás, hormonális zavarok.

Miután felmértük, hogy milyen állapotban van a bőröd, milyen súlyossági fokú aknéval állunk szemben felállítjuk a te bőrödre vonatkozó diagnózist és a teljesen egyénre szabott és igazán hatékony kezelési tervet.

Amennyiben szükséges egyéb kiegészítő terápiát is biztosítunk, orvoskozmetikai kezelésekkel, bőrápolási szaktanácsadással.

Rendelőnkben minden típusú aknéra tudjuk a megoldást!

A pattanások sokszor tartós problémát okoznak. Ezért fontos, hogy minél korábban elkezdjük a kezelést, hiszen annál kevésbé kell maradandó hegekkel, és a súlyosabb kockázatokkal számolni. Mindannyian tudjuk, hogy a pattanások nem csak magabiztosságunk, hanem a külső megjelenésünket is befolyásolják!

A végleges, mellékhatások nélküli eredményekben hiszünk itt, a pécsi The Beauty Lab-ban! Válassz minket és segítünk Neked, hogy soha, de soha többé ne kelljen küszködnöd a gyulladt, pattanásos, aknés vagy heges bőröd miatt!

Várunk nagyon sok szeretettel, mihamarabb!