Hyaluronsavas töltés? Melyik való neked?

Hyaluronsavas töltés Pécs

Hyaluron Pen vs Tűs töltés – Elmondjuk mi a különbség köztük!

Az elmúlt időszakot tekintve nagyon népszerűvé váltak a szépészeti beavatkozások egyaránt a nők és a férfiak körében is. A technológiák fejlődésével egyre több és több lehetőségünk van választani, és néha már talán mi sem tudjuk, mit szeretnénk igazán, mert elveszünk a lehetséges alternatívák között.

Hyaluronsavas töltés PécsVajon tényleg szeretnénk és segítene az önbizalmunkon, vagy csak a kíváncsiság hajt minket?! Vajon melyik a legmegfelelőbb opció?! Vajon tetszeni fog a végeredmény?! Vajon olyan lesz, amilyet elképzeltem magamnak?!

A sok felmerülő kérdésre sokfajta válasz lehetséges. Szeretnénk egy kicsit segíteni Nektek, hogy tisztuljon a kép és könnyebb legyen dönteni.

Szerintünk az egyik legelterjedtebb szépészeti beavatkozás – inkább csak korrekció, mint beavatkozás – a hyaluronsavas szájfeltöltés. Itt, Pécsen nálunk a The Beauty Lab-ben jelenleg két fajta módszerrel tudunk segíteni az ajkatok formálásában, dúsításában.

De hogy melyik micsoda?! Mi a különbség a kettő között?! Fontolgatod a tartós szájfeltöltést de fogalmad sincs, melyik mit jelent?!

Olvass tovább és segítünk választani, ha ajaknagyobbításon gondolkozol, mert bizony most összegyűjtöttünk minden szükséges információt, hogy a legjobb döntést tudd meghozni!

Kezdjük az általános információkkal:

Az idő múlásával bőrünk veszít kollagén- és elasztin termelő képességéből, így már nem lesz olyan rugalmas, mint korábban és felszíni egyenetlenség is előfordulhat. A kozmetikai- és a töltőanyag injekciók nyomástechnológiája segít a bőrszöveteknek megtartani korábbi fiatalos, friss és üde formájukat. Így kitöltik a már meglévő ráncokat és támogatják a bőrt, hogy a jövőben ne alakuljanak ki további felszíni egyenetlenségek.

A hialuronsav a testünkben is előforduló természetes cukor, ami a táplálékkal bevitt vizet köti meg és ami képes saját súlyának akár ezerszeresét is megtartani. A hialuronsav legfontosabb előnye a hidratálás a bőr számára. A hidratálás az egyik legfontosabb eleme az egészséges, fiatalos, ragyogó bőrnek. A megfelelően hidratált bőr rugalmasabb, szebb, esztétikusabb. A hialuronsav az egyik legelterjedtebb töltőanyag és évek óta használják a bőrápolásban, már krémként, gélként, kapszulában vagy akár injekciós módon is hozzájuthatunk.

Léteznek a tűs és a tű nélküli injekciós eszközök is, amelyeket már a legújabb technológiákkal hoztak létre.

A következőkben bemutatjuk a Hyaluron Pen-t és a tűs Hyaluronsavas ajaktöltést is.

Mi is az a Hyaluron Pen?!
Hyaluronsavas töltés Pécs

A Hyaluron Pen egy olyan kézi eszköz, ami a hialuronsavat nanoméretű molekulákká alakítva juttatja be a bőr felső rétegeibe, bármilyen területen is alkalmazzák. Ez a toll kialakítású töltőeszköz csak a bőr felső rétegeibe, a dermis papillarisbe hatol be. Formatervezésének köszönhetően könnyű vele bánni és könnyen lehet vele szabályozni a töltőanyag mennyiségét is, bár a mennyiség attól is függ, mennyit tud saját szervezetünk befogadni. Nem csak a szájnagyobbításhoz használható, hanem bátran formázható vele az orr és az arc többi területe is.

Serkenti a kollagéntermelést, így segít megvédeni a természetes kollagént a lebomlástól, így a dús ajkak tovább tartanak a kezelést követően. A Hyaluron Pen-ben lévő töltőanyag lidokaint is tartalmaz, így használatakor kissé elzsibbasztja az adott területet, kevésbé lesz fájdalmas a kezelés.

Biztonságos kezelés, nagyszerű hialuronsavas feltöltési lehetőség cukorbetegek számára is. Nincs szükség regenerálódási időre, ott folytathatod a napod, ahol abbahagytad.

A Hyaluron Pen tökéletes választás, ha még korábban soha nem volt hialuronsavas szájfeltöltésed, félsz a tűktől, félsz a fájdalomtól, egy kisebb extra volumenre vágysz, nem drasztikus átalakulást szeretnél.

A változás nem azonnali, nagyjából a kezelést követő egy hónapban alakulnak ki a végleges formák, de már pár nappal, esetleg pár héttel a kezelést követően látni fogod a különbséget. Fokozatos és tartós eredményeket érhetünk el vele, melyek akár 12 hónapig is eltarthatnak.

És most lássuk a tűs Hyaluronsavas ajaktöltést!

Hyaluronsavas töltés PécsAz injekciós hialuronsavas tartós ajaktöltés korunk egyik legelterjedtebb módszere. Egy sokkal kisebb tűvel az ajkakba fecskendezik a töltőanyagot, amely feltölti az adott területet frekventáltan. A hialuronsav mennyiségét is mi tudjuk kontrollálni, így nagyobb, dúsabb, teltebb ajkakat tudunk vele készíteni.

A töltés eredményét rögtön láthatjuk, hatása általában 9 hónapig tart, de a legelső alkalom után hamarabb szükséges az újratöltés, ha a további kezelések mellett döntünk.

A manapság nagyon népszerű Russian Lips vagy Baby Doll Lips kizárólag az injekciós hialuronsavas töltéssel érhető el. A hialuronsavat előre meghatározott módon tudjuk tölteni, tudunk vele formázni, mivel fókuszáltan tölti az anyagot.

A töltés feloldása sokkal komplikáltabb dolog, ha végül úgy látjuk, még sem tetszik az eredmény vagy meggondoltuk magunkat.

Ha valakinek szüksége van rá, a töltés előtt alkalmazható lidokainos érzéstelenítő gél.

Mi a különbség a kettő ajaktöltés között?

A Hyaluron Pen főként azoknak alkalmas, akik fokozatos, egyenletes változásokat várnak a kezeléstől. Kiváló megoldás, ha félünk a tűktől és a fájdalomtól. Sokkal kisebb az allergiás reakciók esélye, illetve érzékeny bőrnél is megfelelően működik.

Ellenben, ha azonnali eredményeket szeretnénk, akkor egyértelműen az injekciós töltés a legalkalmasabb számunkra. Egyetlen egy kezelés tökéletes már egy igen látványos eredmény elérése érdekében, a töltőanyag felszívódása után további töltések szükségesek. A fájdalom megelőzése érdekében erősen ajánlott a lidokainos gél használata, hogy a lehető legkevesebb fájdalmat érezzék vendégeink. A kezelések után gyakoriak a véraláfutások, melyek teljesen normálisak, és pár nap múlva teljesen el is múlnak.

A kezelések időtartama megközelítőleg 30-60 perc. A Hyaluron Pen-es kezelés után folytathatjuk napunkat, mintha mi sem történt volna, ellenben az injekciós töltés után szájunk be lehet dagadva, illetve a véraláfutások is gyakoriak.

Hogy ugyanolyan tartós-e a két kezelés?

Hyaluronsavas töltés PécsNem lehet ilyen könnyen megmondani. Az egyik legnagyobb különbség a kettő töltés között, hogy az injekciós hialuronsavas ajaktöltésnél fókuszáltan tudjuk tölteni a töltőanyagot, így ha az felszívódik, akkor egyértelműen észrevehető. Míg a Hyaluron Pen teríti a töltőanyagot, és ott fogadja be a bőrünk, ahol szükség van rá, szükség van egy kis volumen növelésre.

A Hyaluron Pen nagyjából 12 hónapig tartja hatását, addig észrevehető a hialuronsav vízmegkötő képessége a bőrben, ellenben az injekciós töltéssel, ahol körülbelül 9 hónapig látványos az eredmény, utána újratöltés szükséges. Fontos azt is megjegyezni, hogy a szervezetünktől függ, milyen gyorsan bontja le a hialuronsavat, így az eredmény tartóssága is egyéni.

Mindkettő töltés nagyon népszerű lehetőség manapság és csak a vendégeinken múlik, hogy melyiket válasszák.

Profi orvosesztétikusaink Pécs egyik legjobb szakemberei. Ha szeretnél megfelelő körülmények között szépülni, válaszd a The Beauty Lab csapatát, és segítünk elérni a számodra legtökéletesebb eredményt.

Reméljük, sikerült kicsit segíteni, hogy mi a kettő kezelés között a különbség és sokkal könnyebb lesz meghozni a döntést! Ha mégsem, keressetek meg minket bátran, és egy konzultáció keretein belül szívesen átbeszéljük Veletek a tudnivalókat!

Sok szeretettel várunk központunkban!