Skinbooster kisokos

Skinboosterek | Beauty Lab Pécs

Minden amit tudnod kell, ha a hosszútávú, fenntartható, fiatalos megjelenés a cél

Félsz a hialuronsavas töltésektől? Rettegsz a botoxtól? De úgy érzed a bőrödnek már szüksége lenne valami kis extrára? Szeretnél készülni, előkészülni az 50-es éveidre? Szeretnéd megőrizni fiatalos megjelenésed? Szeretnél egy 10 évet letagadni az arcbőröd miatt?

A jó hír az, hogy van megoldás!

A Skinboosterek!

Oké, oké, Skinboosterek… De mik azok? Milyen lehetőségeim vannak? Mikor kell alkalmazni? Hogyan alkalmazzák? Miben segítenek? Az hasonlít a botoxhoz csak nem botox?

Ma minden kérdésedre választ kapsz, csak tovább kell olvasnod. Ígérjük, nagyon megéri!

A Skinbooster kezelések az egyik legújabb kezelések a kozmetikai piacon, mely olyan mikroinjekciós készítmények, amelyek javítják a bőr szerkezetét, rugalmasságát, feszességét, hidratáltságát és általános megjelenését. Puha, gélszerű hialuronsavat (HA) fecskendeznek a bőr alá, ami hosszú távon javítja a bőr általános minőségét és egészségét. Ez az egyik legsokoldalúbb töltőanyag a piacon, széles körű bőrfiatalító képességekkel. Növeli a bőr hidratáltságát és serkenti a kollagén- és elasztin termelését, javítja a finom vonalakat és ráncokat.

Skinboosterek | Beauty Lab Pécs

Oké, de ha ugyanúgy hialuronsavat fecskendeznek a bőrömbe, miben különbözik a dermális töltőanyagoktól, a fillerektől?

A fő különbség a Skinbooster kezelés és a dermális töltőanyagok között a bőr megemelése és a kezelés hosszú élettartama. A Skinbooster kezelés hidratálja, feszesíti és helyreállítja az elasztin termelést, míg a dermális töltőanyagok térfogatot adnak, növelnek és lágyítják a vonalakat, hogy fiatalosabb megjelenést biztosítsanak. Nem helyettesítik a ránctalanító injekciókat, és más kezelésekkel kombinálva vagy önálló kezelésként is használhatók.

Mindkét kezelés a kulcsfontosságú hialuronsav összetevőjét használja, és tűvel a bőr alá fecskendezik be. A dermális töltőanyagok 9-12 hónapig tarthatnak, míg a Skinbooster kezelés eredménye akár 6 hónapig is tarthat, és rendszeresebb karbantartást igényel, de hosszú távon fiatalosabb, magabiztosabb megjelenést kölcsönöz.

Skinboosterek | Beauty Lab PécsHol, milyen területeken alkalmazhatóak a Skinboosterek?

Tökéletes az arc, a homlok, a nyak, a száj környék, a dekoltázs, a szemkörnyék (ráncok és sötét karikák) és a kézfejek megfiatalítására.

Fájdalmasak a Skinbooster kezelések?

A kezelések előtti érzéstelenítő krém miatt gyakorlatilag nem, de mint minden injekciós kezelés, ezek is tű használatával történnek. Vendégenként eltérő minimális fájdalomérzet lehetséges. A kezeléseink semmilyen sérülést nem okoznak, így nincs szükség felépülési időre sem.

Pécsen, a The Beauty Lab-ben mindig kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy elhozzuk Nektek a legújabb technológiáknak megfelelő orvos esztétikai kezeléseket, így most sincs ez másként!

Lássuk, melyik kezelések közül tudsz válogatni Nálunk, a The Beauty Lab-ben!

Skinboosterek | Beauty Lab PécsNanosoft™ NCTF 135 kezelés

Az NCTF 135 több, mint 50 értékes összetevőből áll, hialuronsavból, 12 féle vitaminból, aminosavakból, nukleinsavakból, de koenzimek, antioxidánsok és különféle ásványi anyagok is erősítik a hatását. Az NCTF 135 bámulatosan kisimítja a felületi ráncokat, üdévé teszi az arc színét, a legmélyebb rétegekig hidratálja a bőrt így az visszanyeri fiatalos, évekkel ezelőtti kisugárzását. Ez az innovatív, tanúsítványokkal rendelkező orvosi eszköz a bőr irha rétegébe juttattja a hatóanyagokat. 100%-ban biztonságos, szinte észrevétlenül, tehát mondhatni fájdalommentes, kevésbé invazív, gyors és tűpontos adagolást tesz lehetővé. Kontrolláltan végzi a feladatát, hogy a legértékesebb hatóanyagok a bőr mélyére kerülhessenek.

NANOTOUCH Bio Remodelling

Az NANOTOUCH Bio Remodelling boosterek hyaluronsavból készülnek ugyan, de nem dermális töltőanyagok, eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek: a bőr minőségének javítására fejlesztették ki. Nem tölti fel a kezelni kívánt területet, ehelyett serkenti a kollagén- és elasztin termelést, javítja a bőr minőségét, feszességét, textúráját, rugalmasságát és elősegíti a bőrszövetek teljes megújulását, így lassítja a bőr további öregedését is. A The Beauty Lab-nál, a Nanotouch géppel alkalmazva 100%-ban non-invazív eljárás, azaz fájdalom – és szúrás mentes. A rendszeres használat nem növeli az arc volumenét, nem lesz egy idő után „túl sok”.

Skinboosterek | Beauty Lab PécsDiamond Shine PDRN biorevitalizálás

A PDRN (azaz a poli-dezoxiribonukleotidok) olyan egyedülálló molekulák, amelyek igazoltan hatékonyak többek között a bőrtónus fokozására (lifting hatás elérésére), sebek gyógyítására, a bőrszövetek helyreállítására, gyulladások csökkentésére és a hidratálás növelésére. A legújabb technológiáknak köszönhetően az arcfiatalításban és ránctalanításban nyert teret magának. A lazac DNS kivonata tartalmazza, amely igazoltan használható az új bőrsejtek növekedésének és kollagéntermelésének serkentésére. Tanulmányok kimutatták, hogy kulcsfontosságú szerepe van az öregedés gátlásában, a bőr helyreállításában és megfiatalításában is kiemelkedő. Így a modernkor használja bőrfiatalításra és ránctalanításra. Sejtnövekedést serkentő képességének köszönhetően felgyorsítja a bőr és szövetek regenerálódását, így akár az öregedés jelei is visszafordíthatóak.

Profhilo – Magas koncentrációjú hialuronsavas kezelés a fiatal és hidratált bőrért

Az Olaszországban gyártott Profilho erős hialuronsavat tartalmazó 2 ml-es fecskendőként érkezik, amely nagy és alacsony molekulatömegű hialuronsav keveréke. Az injekcióban található az egyik legmagasabb koncentrációjú hialuronsav a piacon. Az öt globálisan elfogadott pontra befecskendezve a hialuronsav minden helyről elterjed, csodálatos hidratálást és a bőr textúrájának javítását biztosítva. A bőr feltöltésével ezek a Profhilo Skinbooster injekciók kisimíthatják a vonalakat, elősegítve a bőr fiatalosabb megjelenését. Beadásának folyamata a bőr saját regenerálódását is kiváltja. Fő előnye, hogy különösen jól javítja a bőr folyamatos hidratálását, és számos különböző bőrterület és bőrtípus kezelésére is használhatók. Tökéletes alternatívái a ránctalanító kezeléseknek.

Profilho | Beauty Lab Pécs Profilho | Beauty Lab Pécs

Ejal 40 – Tartós mélyhidratáló kezelés a hyaluronsav erejével

Az Ejal 40 biorevitalizáció egy 4 pontos injekciós technika, ahol 0,25 ml-t fecskendeznek a bőr alatti szövetbe az arc mindkét oldalának meghatározott pontjain. A kezelés optimális, mert biztosítja az Ejal 40 homogén és folyékony befecskendezését. Hidratálja a bőrt, helyreállítja rugalmasságát és egészséges ragyogást kölcsönöz a bőrnek. Ez egy új, innovatív nem sebészeti fiatalító kezelés hialuronsavval. A bio-revitalizáció a bőr biológiai revitalizációja azáltal, hogy visszaadja az életet a bőrnek. Egy minimálisan invazív eljárás, amely tartalmaz a hialuronsavat, vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat és antioxidánsokat, melyet a bőr felső rétegeibe – az epidermiszbe vagy az irharétegbe – juttatunk, hogy ösztönözzük a bőr megújulását. Ez a tápláló összetevők infúziója segít mélyen hidratálni és élénkíteni a bőrt. Ezek a hosszú hialuronsav-láncok hidratálják és antioxidáns és gyulladáscsökkentő támogatást nyújtanak a bőrnek. Hatékonyan javítja a bőr nedvességtartalmát, és segít helyreállítani a bőr fiatalságának megőrzéséhez szükséges tulajdonságokat.

Tudjuk, ez most rengeteg információ volt és valószínűleg dönteni sem tudnál. Nem is feltétlenül kell!

Jelentkezz be egy személyes konzultációra, ahol mindent át tudunk beszélni. A céljaidat, hogy számodra melyik Skinbooster kezelésünk lehet a legalkalmasabb, hány kezelésre lenne szükséged és hogy végül melyiket válaszd.

Mi mindenképpen ajánljuk, ha ódzkodsz a hialuronsavas feltöltésektől és a botoxtól, ha egy kis extra ragyogásra vágysz a hétköznapokban, vagy akkor is, ha csak szeretnéd szinten tartani a fiatalos megjelenésed. A Skinbooster kezelések tökéletes alternatívái a drasztikus dermális töltéseknek.

bőröd hidratált, feszes, egységesebb lesz és a ráncaid is csökkennek.

Várunk szeretettel Pécsen, a The Beauty Lab-ben!