Drámai eredmények dráma nélkül

Beauty Lab Pécs | orvoskozmetikai kezelések kozmetika és bőrgyógyászati rendelő | Skin Pen
Beauty Lab Pécs | orvoskozmetikai kezelések kozmetika és bőrgyógyászati rendelő | Skin Pen kezelés

SkinPen – Készen állsz rá, hogy ismét tökéletes bőröd legyen?

A SkinPen mindössze három kezeléssel biztosítja a bőr teljes megújulását

Már régóta gondolkozol egy bőrmegújító kezelésen, de nem tudsz választani a piacon lévők közül? Nem kell tovább keresned, mert egy egyedülálló technológiának köszönhetően, a SkinPen természetes megoldást kínál a hegek, ráncok, pigmentfoltok eltüntetésére!

Pécsen először a The Beauty Lab-ban!

Az orvosi mikrotűs kezelések új dimenziója a SkinPen: egy minimál invazív bőrfiatalító eljárás. Mindenféle hő és hatóanyag használata nélkül 14 darab egyenes, steril és azonos hosszúságú tűheggyel, kontrollált körülmények között több ezer mikrocsatornát nyitunk, melyek a test természetes sebgyógyulását váltják ki.

Belülről kifelé haladva fiatalítja meg a bőrt, így a petyhüdtség, megereszkedés javul, a bőr textúrája simább és puhább lesz. Megelőzésre is kiválóan alkalmas.

Minden bőrtípuson bámulatosan működik, a kezelések száma rendszeresen, több alkalommal megismételhető, de már 3 kezeléssel is tartós eredmény érhető el.

A SkinPen Precision használata 22 éves kor felett ajánlott.

Mi történik a bőröddel a SkinPen kezelés közben?

A SkinPen által okozott mikrosérülések okozzák a test automatikus seb gyógyulásának elindulását. A sebgyógyulás folyamataként új kollagén, elasztin és bőrszövet is termelődik.

Ha a tűhosszt a vendég kezelendő problémájának megfelelően állítjuk be, lehetőségünk nyílik egy adott problémát kezelni a megfelelő bőrréteg megcélzásával.

Pl. maradandó és mély hegek

A SkinPen Precision díjai:

Beauty Lab Pécs | orvoskozmetikai kezelések kozmetika és bőrgyógyászati rendelő | Skin Pen award

2022: New Beauty Awards legjobb akne hegekre alkalmazott mikrotűs kezelés díj

2021: The Aesthetic Awards: Legfejlettebb technológiát alkalmazó bőrmegújító, legjobb nem sebészeti eljárás díj

Beauty Lab Pécs | orvoskozmetikai kezelések kozmetika és bőrgyógyászati rendelő | Skin Pen előtte-utána

Miért annyira szenzációs a SkinPen?

Míg más hasonló technológiák alkalmazásakor előfordulhatnak egyenlőtlen hosszúságú, kampós kialakítású tűhegyek, itt tizennégy, rozsdamentes acélból készült, sebészeti minőségű tűt használnak, amelyek élessége, tartóssága és behatolási mélysége egytől-egyig validált.

A megfelelő légáramlás biztosítása miatt mellőzhetőek a bőrsérülések, míg a hagyományos technológia esetében nagyobb a sebzés/újabb szövetroncsolás veszélye, addig ez az új SkinPennek és a precíziós fejegységnek köszönhetően elenyésző, ezáltal a várható regeneráció is minimális.

Egy bizonyos működési mechanizmusnak köszönhetően a tűk teljes és következetes behelyezése, visszahúzása teljeskörűen biztosított. A tűhossz állításának jóvoltából meghatározott mélységekben végezhető el a kezelés. A testnedvek visszaáramlásának és a keresztszennyeződésének lehetősége minimális a védőrésznek köszönhetően.

A termék csak egyszer használható a fejegységi zárnak köszönhetően.

Milyen eredmény várható?

 • Az akne következtében kialakult hegek eltűnnek.
 • A nyakon, arcon kialakult ráncok, mélyebb vonalak finom hangolódnak, feszesebbé válnak.
 • A melasma, pigmentfoltok, vitiligo jelentős mértékben halványodik.
 • Feszesedik a petyhüdt, érett bőr.
 • Eltűnnek a szem alatti karikák, táskák, szarkalábak.
 • Összehúzódnak a tág pórusok.
 • Javul a bőr textúrája, bőrképe.
 • A bőr feltöltődik és regenerálódik tartósan, önmagától.
 • A friss kollagén vízmegkötő képessége jobb, így sokkal puhább, simább bőrt eredményez.
Beauty Lab Pécs | orvoskozmetikai kezelések kozmetika és bőrgyógyászati rendelő | Skin Pen kezelés

Összefoglalva

Melyek a SkinPen legfontosabb előnyei?

Természetes megoldás a bőr problémák megoldására

Egyáltalán nincs sebzés, csak minimális regenerációra van szükség

Hatékonyan segít minimalizálni az öregedés jeleit, megfiatalítja az öregedésnek indult bőrt

Ragyogó, kisimult arcbőrt eredményez

Biztonságos módszer a csak egyszer használható kezelőfej miatt

A kézi egységet eldobható fólia borítja a keresztfertőzések elkerülése végett

Az eldobható tűk 80 percig garantáltan megtartják élességüket

Minden bőrtípuson alkalmazható

Alkalmazása növeli a bőr kollagén- és elasztin termelését

Már 3 kezeléssel is tartós eredményt lehet elérni

Nem fájdalmas az eljárás!

Központunkban a SkinPen Precision kezelést a teljes arcon vagy az arc-, nyak-, dekoltázs területén végezzük igény szerint. 

85 000 Ft/alkalom

BÉRLET AKCIÓ: 4+1 AJÁNDÉK KEZELÉS

1

Ráncfeltöltés

A finom mimikai ráncok, jellemzően a nevetőráncok, mosolyráncok, illetve a száj környéki barázda, ráncok könnyen kezelhetőek hialuronsavas feltöltéssel – tartós – akár 6 hónapon át tartó eredménnyel.

A hyaluronpennel történő kezelés biztonságos, kozmetikus által is végezhető tű- és fájdalommentes beavatkozás. Nem lesz napokig tartó duzzanat – azonnal szép, természetes eredményt kap a vendég.

Műtét nélküli arcfelvarrás

A The Beauty Lab exkluzív műtét nélküli arcfelvarrás csomagjainak célja, hogy ragyogást és fiatalos megjelenést kölcsönözzenek, anélkül, hogy egyetlen műtéti szike érintené a bőrt.

A kor előrehaladtával megjelenő jelek, az apró ráncok a szem vagy az ajkak körül, a pigmentfoltok és a petyhüdt bőr mind emlékeztetnek arra, hogy az idő nem áll meg. Korábban úgy tűnhetett, hogy az öregedés jeleinek visszafordítására az egyetlen megoldás a sebészeti beavatkozás, de ma már számtalan műtét nélküli, innovatív esztétikai eljárás áll rendelkezésre, amelyekkel enyhíthetjük az öregedési folyamatok látható hatásait.

Műtét nélküli arcfelvarrás „S csomag”

Ideális választás azok számára, akik egy frissítő és fiatalító élményre vágynak egy kezelés alatt. A Thesera peeling mélyen tisztít, míg a termikus ionizáció feleleveníti az arc kontúrjait, a High Tension maszk pedig feszesti és felfrissíti a bőrt.

Mit tartalmaz a csomag:

Thesera peeling, Teljes arc emelése termikus ionizációval, High Tension maszk lezárásként
Ára: 80 000 Ft/alkalom.

Műtét nélküli arcfelvarrás „M csomag”

Ez a csomag a Thesera peelinggel kezdődik, mely mélyen tisztítja, hidratálja és megújítja a bőrt, elősegítve annak feszesebb, fiatalosabb és sugárzóbb megjelenését. Továbbá kiegészül az arcemelő termikus ionizáció, valamint egy Nanotouch kezeléssel Thesera vagy ZO szérumot alkalmazva, ami mélyebb rétegekbe juttatja az aktív hatóanyagokat. A bőröd minden eddiginél élettel telibb, üdébb és simább lesz!

Mit tartalmaz a csomag:

Theresa peeling, teljes arc emelése termikus ionizációval, Nanotouch kezelés Thesera szérummal és/vagy ZO szérummal, High Tension maszk lezárásként.
Ára: 120 000 Ft/alkalom

Műtét nélküli arcfelvarrás „L csomag – ‘All in’ -10 év”

Azok számára, akik a legkifinomultabb és legátfogóbb arcfiatalítást keresik. Többkomponensű kezeléseink, mint a peeling, termikus ionizáció, speciális injektálások, hialuronsavas töltés és a nanotechnológia, együtt dolgoznak a bőrödért, hogy visszaadják annak természetes fiatalságát, feszességét és ragyogását.

Mit tartalmaz a csomag:

Red Carpet vagy Thesera peeling, Teljes arc emelése termikus ionizációval, NANOSOFT NCTF 135 injektálás szemek alá, Diamond PDRN szérum bevitele Nanotouch géppel, Skinbooster hyaluronpennel – 1 ml -, High Tension maszk lezárás, Thesera Repose massage
Ára: 250 000 Ft/alkalom.

Mindegyik kezelésünk a legmodernebb technológiák és kiváló minőségű termékek kombinációjával kínál személyre szabott, fiatalító megoldást, ami nem csak látványos, hanem tartós eredményeket is garantál.

A modern esztétikai orvostudomány fejlődésével a műtét nélküli arcfiatalítás módszerei a következő előnyökkel bírnak a hagyományos sebészeti beavatkozásokhoz képest:

Gyorsaság: A legtöbb nem-sebészeti beavatkozás gyorsan elvégezhető, minimális kellemetlenséggel. A kezelések többnyire maximum egy-másfél órát vesznek igénybe.

Rövid felépülési idő: Számos esztétikai eljárás után gyakorlatilag azonnal folytathatod a mindennapi tevékenységeidet, maximum elenyésző lábadozási idővel.

Minimális utókezelés: Az esztétikai kezelések általában kevésbé igényelnek bonyolult utókezelést, ellentétben a sebészeti beavatkozásokkal.

Költséghatékonyság: A minimálisan invazív vagy non-invazív eljárások ár-érték arányban is kedvezőek, ugyanakkor látványos eredményeket kínálnak.

Alacsonyabb kockázat: Mivel ezek a kezelések általában kisebb beavatkozások, nem igényelnek általános érzéstelenítést vagy a bőrön ejtett bemetszéseket, így kevesebb egészségügyi kockázattal járnak.

A The Beauty Lab elkötelezett amellett, hogy a legmodernebb műtét nélküli arcfiatalítási lehetőségeket kínálja pácienseinek. Legyen szó a finom vonalak simításáról, a bőr textúrájának javításáról vagy az arc kontúrjainak kiemeléséről, nálunk megtalálod a számodra legideálisabb megoldást.

Kezeléseinknek köszönhetően érezd jól magad a bőrödben minden korban!

Mezoterápia

A mezoterápia során a személyre szabott hatóanyagokat a megfelelő koncentrációban, a bőr mélyebb rétegeibe juttaja be. Kitűnően alkalmazható hegek, mikai ráncok kisimítására,  szemkörnyék feszesítésére, megereszkedett arckontúr,  cigarettaránc kezelésére.

A mezoterápia egy gyűjtőfogalom, többféle kezelést megkülönböztetünk és sok eljárás bevonható alá.

 • orvosi mezoterápiás kezelések: ide tartozik többek között a tűs hialuronsavas feltöltés és egyes kontúrterápiák is
 • kozmetikai tűs mezoterápiás kezelések: ide tartozik a dermapunt kollagénindukciós kezelés, mely az egyik legkorszerűbb és hatékonyabb eredményt biztosítja a fenti indikációkban
 • tű nélküli mezoterápiás kezelések: ide tartoznak az elektrokozmetikai – gépi eljárásaink

A Dermapunt tűs pen elősegíti a kollagén termelődést, a bevitt – személyre szabott hatóanyagokat pedig a célsejtekig juttatja.

35 000 Ft/alkalom

1
Beauty Lab Pécs | Orvosesztétitikai kozmetika és bőrgyógyászati rendelő | Alapozó tetoválás

Tartós alapozótetoválás, féltartós sminktetoválás

MESO BB GLOW Alapozótetoválás

Gyönyörű, egységes, problémáktól mentes ragyogó porcelánbőrről álmodsz – alapozó használata nélkül?

A BB Glow egy forradalmian innovatív kozmetikai eljárás melynek köszönhetően éjjel-nappal ragyogó, táplált és egészségesen egyenletes lesz az arcbőr.
A BB Glow eljárással elfedjük az arc tökéletlenségeit, mint a bőrpírt, sötét karikákat, tág pórusokat, napfoltokat, pattanások nyomait, apróbb hegeket. A homogén bőrfelszín mellett a kezelés során a bőröd típusának megfelelő tápanyagot is bőrödbe juttatunk, így már az első kezelés után igen látványos változás várható!

Mi kerül a bőrödbe?

A bőrbe jutatott 100%-ban vegán, steril és allergénektől mentes koncentrátum teljesen természetes ásványi pigmentekben és újgenerációs peptidekben gazdag. E hatóanyag nem csak regenerálja a bőröd, hanem antioxidáns védelmet is nyújt.

Ints búcsút az alapozónak, amelytől szinte megfullad a bőröd, ints búcsút az alapozófoltos ruhadarabjaidnak, vár egy új élmény és egy makulátlan bőrfelszín!

Hogy néz ki a teljes folyamat?

1.  A bőr előkészítése

A kb. 45 perces kezelés egy kellemes arcradírozással és enyhe hámlasztással kezdődik, hogy a bőr sejtszinten könnyebben befogadja a bejutó tápanyagot, pigmentet.

2. Mezopen kezelés – a koncentrált hatóanyagok bejuttatása

A bőr állapotának megfelelően a tápláló hatóanyagokat Mezopen segítségével a bőr sejtjeihez juttatjuk, ahol azonnal hasznosulnak.

3.  Mezopen kezelés – pigmentek bejuttatása

A bőr (arc + nyak) természetes alapszínének megfelelő pigmentet viszünk be a bőr legfelső rétegébe, mely elfedi az esetleges bőrhibákat, úgymint nemkívánatos szeplők, foltok, kisebb hegek, pirosodás.

4. Lezáró pakolás, regenerálás

A bejuttatott pigmentek és tápanyagok eredményesebb felszívódása, valamint tartóssága érdekében kezelésünk egy kellemes gumipakolással ér véget. E tápláló maszk eltávolítása után minden páciensünk vendégünk még egy regeneráló arcmasszázsra.

Milyen eredmény várható, meddig látszik?

Már az első kezelés után látványos változás fog fogadni, ahogy tükörbe nézel.

A BB Glow alapozótetoválás eredményének maximalizálása érdekében min. 3-6 alkalmas kezeléssorozatot érdemes végig csinálni.

Az első alkalmon felállítjuk a személyre szabott kezelés terved szakemberünk segítségével.

Megfelelő karbantartás mellett az eredmény 6-8 hónapig is kitart. 

Összefoglalva

Melyek a BB Glow eljárás legfontosabb előnyei?

Azonnal és tökéletesen kiegyenlíti az összes foltot és elszíneződést arcbőrödön.

Tökéletes módja annak, hogy egy csodálatos és ragyogó bőrt kapj különleges eseményekre, akár Életed Nagy Napjára!

Nem csak kiválóan elfedi az arcbőr hibáit, hanem táplálja is a bőrt, halványítja a finom ráncokat.

A szem alatti sötét karikák halványítása mellett csökkenti a miteszerek és eltömődött pórusok számát.

Rosaceában szenvedők számára is kiváló, mivel segít elfedni a bőrpírt és a lilás hajszálereket.

Nem kenődik el, nem mosódik le. Esetleges izzadás, zuhanyzás, úszás mellett is megmarad a nap végére a makulátlanul hibátlan bőr.

Egyáltalán nem káros, nincsenek maradandó nyomai, sőt, a bőrbe juttatott tápanyagok öregedésgátló összetevőt, vitamint és antioxidánst tartalmaznak, melyek megőrzik bőröd egészségét és fiatalságát.

Nem tömíti el a pórusokat, nem okoz pattanásokat szemben a hagyományos alapozókkal, színezett krémekkel.

Nem fájdalmas az eljárás!

35 000 Ft/alkalom

BB Glow alapozótetoválás

BB Blush

Nagyon hasonló eljárás a BB Glow-hoz, nem invazív kezelés, ami segít elérni, hogy már ébredés után is tündökölj. 
BB Blush segítségével állandó pirosító hatást érhetünk el, miközben azonnal visszaadja az arcszín ragyogását és a puha textúráját.  
A kezelés biztonságos, a BB szérum parabénektől, illatanyagtól, alkoholtól és allergénektől mentes. 
A kezelés eredménye akár négy hónapig is eltarthat, fájdalommentes és ott folytathatod a napod, ahol abbahagytad. Rövidítsd le a reggeli készülődős, sminkelős időt! Ébredj úgy, mint egy Hollywoodi sztár!

20 000 Ft/alkalom

Beauty Lab Pécs | BB Lip

BB Lip

Az elkenődött rúzs, a szájfénybe fújt haj nem keserítheti meg többé az életedet! Régóta gondolkozol egy ajaktetováláson, de félsz a fájdalomtól?!
A megoldás számodra a BB Lip ajakszínezés. 
Egy rendkívül új, innovatív technológia, amely kiemeli a természetes ajakszínt az eljárás alatt használt pigmentekkel. 
A kezelés alatt a tű nem viszi fel olyan mélyen a pigment színét a bőrbe, így bár hasonlít egy kozmetikai tetováláshoz, kevésbé annyira fájdalmas és a gyógyulási ideje is jóval kevesebb. 
Telt, gyönyörű és hangsúlyos ajkak. Te is erre vágysz, ugye?! Mindezek mellett segít hidratálni a repedezett, száraz ajkakat, kisimítja azokat, így azok egészségesebbek és puhábbak lesznek.
4

Termikus ionizáció

Szeretnéd, ha bőröd feszesebb lenne, ha eltűnnének a ráncaid, a lógó bőrrészek a szemhéjadnál, arcodnál, tokádnál, vagy akár a hasi részről?

Mindezt műtét, hegek, sebek és hosszú gyógyulási idő nélkül?

Nem szeretnél drasztikus eszközökhöz nyúlni, de hosszan tartó eredményt és sima bőrt szeretnél?

Mindez nem álom többé!

A termikus ionizáció egy olyan orvos-kozmetikai eljárás, mely hatékonyan, gyorsan és szike nélkül szabadít meg a felesleges, lógó bőrtől kevesebb fájdalom és gyorsabb gyógyulási idő mellett, mint bármi más.

A termikus ionizáció segítségével segítünk a bőr kollagén termelésének beindításában, hatékonyságának növelésében, így bőrünk fiatalabb, puhább és feszesebb lesz, mint a kezelést megelőzően.

Sokszor hyaluronsavas kezeléssel egészítjük ki a maximális eredmény elérése érdekében.

A kezelés eredményessége már az első alkalom után látványos, mely a megfelelő utókezelés és kúra alkalmazása mellett akár 24-30 hónapig is garantált, csak a bőr természetes öregedésével múlik el.

Mi történik a bőröddel?

A kezelés működési mechanizmusa az ionizáció létrehozásán, és az azzal ellentétes folyamat, a rekombináció megszűnésének alapjain nyugszik. A rekombináció befejeződésének köszönhetően a bőr kollagén termelése beindul, így fog eltűnni a lógó, felesleges bőr.

Mi fog történni a kezelés alatt?

 1. Egy alapos tisztítás, fertőtlenítés után felkenjük a zsibbasztó krémet.
 2. A hatóidő letelte után a kontakt gél következik és a kiválasztott területtől függően 2 különböző fejből választunk: gömbfej vagy recés lapos fej. Halk, sercegő hangot fogsz hallani, ilyenkor történnek a kisülések, melyek hatására jön létre az ionizáció a bőr hámrétegében.
  Egyenletesen, közepes tempóban, nem rohanva fiatal bőrnél 3-4 alkalommal kell átmenni a kiválasztott területen, érett bőrnél 4-5 alkalommal. A kezelt felületen kis pörkök keletkeznek, melyek a kezelés után heg nélkül fognak leválni.
 3. A kezelés végeztével a terület nagyságától függően krémet vagy fátyolmaszkot alkalmazunk, hogy a bőrpírt és húzó érzést megszüntessük.

Előfordulhat enyhe pirosodás a bőrön, de a kezelést követően 1-2 órán belül elmúlik.

Milyen eredmény várható, meddig látszik?

A kezelés tartóssága nagyjából 24-30 hónapig tart, mely függ a vendég életkorától, a bőrtípusától, a kezelendő területtől, a bőr állapotától. Fontos egy ismétlő kezelés beiktatása, ha ez nem történik meg fél éven belül, akkor a következő kezelést követően sem fog a bőr visszaállni olyanra, mint az első kezelés után. A termikus ionizáció után a bőr fokozatosan áll vissza az eredeti állapotára, így fontos az ismétlő kezelés alkalmazása.

Összefoglalva

Melyek a termikus ionizáció legfontosabb előnyei?
✓ Műtét, sebek, hegek nélküli feszes bőr ✓ Azonnali látványos eredmények ✓ Vékony bőrű, rosaceás vendégek számára is látványos eredmények ✓ Apró fájdalommal jár csak a termikus ionizáció más feszesítő eljárásokkal ellentétben ✓ Intenzív bőrfeszesítő, arckontúr javító kezelés ✓ Kevésbé viseli meg a bőr felszínét ✓ Alkalmazásával kihagyhatóak a plasztikai beavatkozások

Hialuronsavas töltések

Hialuronsavas ajaktöltés: Elegancia és természetesség ötvözete a The Beauty Lab-ban

Ha természet adta vékonyabb ajkaidat szeretnéd kifejezőbbé tenni, vagy nehezen kifesthető, esetleg aszimmetrikus ajkaid vannak, a hialuronsavas ajaktöltés ideális megoldást kínálhat számodra.

Ez a kezelés nem csupán esztétikailag javíthat az ajkak megjelenésén, hanem növelheti a szimmetriát és a teltséget is, miközben megőrzi az ajkak természetes hatását.

A The Beauty Lab-ban a kezelések során kizárólag prémium minőségű hialuronsavas töltőanyagokat használunk ajkaid teltsége érdekében, anélkül, hogy elveszítenéd természetes vonásaidat.

Milyen esetekben ajánljuk a hialuronsavas ajaktöltést?

Teltebb ajkakra vágysz: Tökéletes választás azok számára, akik dúsabb, teltebb ajkakra vágynak.

Aszimmetria esetén: Ha az alsó és felső ajkak aránya eltérő, vagy egyenetlen a kontúrjuk, a hialuronsavas töltés segíthet az arányok kiegyensúlyozásában.

Nehezen sminkelhető ajkak: Nehezen találsz megfelelő sminktechnikát az ajkaid formájához? A töltés révén egyenletesebbé, így könnyebben sminkelhetővé válhatnak.

Idősödő ajkak: Az idő előrehaladtával az ajkak térfogata csökkenhet, kontúrjaik elmosódhatnak. A hialuronsavas ajaktöltés segíthet visszaállítani az ajkak fiatalságát, teltségét.

hialuronsavas ajaktöltés | The Beauty Lab

Hialuronsavas arc- és ráncfeltölés:

A hialuronsavas kezeléseink segítségével visszaadhatjuk bőrödnek azt a természetes, üde ragyogását, amely az évek során csökkenni kezdett. Szakértő esztétikai orvos csapatunk a legmodernebb technológiát és legmagasabb minőségű hyaluronsavas töltőanyagokat használja, hogy elérje a kívánt eredményt, miközben a legnagyobb gondossággal kezeli a bőrt.
Töltésünk célja, hogy a kezelés után azonnal érezhető és látható javulást biztosítson, anélkül, hogy mesterséges vagy túlkezelt hatást keltsen.

Kiknek ajánljuk a hialuronsavas arc- és ráncfeltöltést?

Érett bőrűeknek: Akiknek bőre már mutatja az idő múlásának jeleit, mint a finom ráncok és a csökkenő bőrtónus.
Fiatalabbaknak szinten tartás céljából: Akik még csak most kezdenek szembesülni az első öregedési jelekkel és szeretnék megőrizni bőrük feszes, de állapotát.
Stresszes életmódot folytatóknak: Akiknek bőre az állandó stressz és a kevés pihenés következtében gyorsabban öregszik.
Száraz bőrűeknek: Akik folyamatosan küzdenek a bőrük hidratáltságának megőrzésével.
Különleges eseményre készülőknek: Akik fontos esemény előtt szeretnék bőrüket frissíteni és fiatalosabbá tenni.

Hialuronsavas kezeléseink segíthetnek az egyéni igények szerinti arcformázásban, a bőr rugalmasságának növelésében, valamint a finom ráncok és redők csökkentésében, így mindenki számára egyedi és természetes megjelenést biztosítva.

hialuronsavas arcformázás | The Beauty Lab

Miért válaszd hialuronsavas töltésre a The Beauty Lab központját?

Személyre szabott kezelés: Minden egyes kezelés előtt alapos konzultációt tartunk, hogy feltérképezzük egyedi igényeidet és elképzeléseidet. Ezt követően esztétikai orvosaink az arcod arányaihoz igazítva hajtják végre az arc – vagy ajaktöltést, maximálisan törekedve a természetes végeredményre.

Biztonság és kényelem: Csak ellenőrzött, prémium, biztonságos hialuronsavas töltőanyagokat használunk. A kezelés gyors, minimálisan invazív, és alig jár kellemetlenségekkel.

Azonnali és tartós eredmények: Látható eredmények már az első kezelés után, melyek hónapokig megmaradnak, így hosszú távon élvezheted az új, magabiztos megjelenésedet.

Miért a hialuronsavval való töltést javasoljuk a modernkori orvosesztétikában?

A hialuronsav természetes összetevője a szervezetünknek, így biztonságos és szervezetbarát. Kiváló hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, ami segít megőrizni a bőr rugalmasságát és tónusát.
A hialuronsavas feltöltés során használt, biotechnológiai úton előállított töltőanyag tökéletesen megegyezik a szervezet által természetesen előállított hialuronsavval.
A kezelés során bejuttatott anyag idővel lebomlik és felszívódik, így a kezelés hatása fokozatosan és természetes módon csökken idővel. Semmilyen negatív hatása nincs szervezetünkre.

Gyakran ismételt kérdések

Ha nem kapsz választ kérdésedre, keress fel minket elérhetőségeink valamelyikén, és mindenben segítünk eligazodni!

A kezelés során minimális kellemetlenséget érezhetsz, de a lokális érzéstelenítő krémek használata miatt ez jelentősen csökkenthető.

A hialuronsavas töltés általában 30-60 percet vesz igénybe.

Az eredmények azonnal láthatóak, az idő előrehaladtával még természetesebbé válnak, ahogy a hialuronsav integrálódik a szövetekbe.

A hialuronsavas töltés eredményei általában 6-12 hónapig tartanak, függően az egyéni szervezettől.

Olvasd el blogcikkünket, ahol további kérdésekre válaszolunk a hialuronsavas ajaktöltéssel kapcsolatban:
BLOGCIKKEK

Ha készen állsz arra, hogy felfedezd az elegáns és természetes megjelenés előnyeit, foglalj időpontot a The Beauty lab központjába.

Beauty Lab Pécs | orvoskozmetikai kezelések kozmetika és bőrgyógyászati rendelő | Dermaren Lumi Eyes kezelés

Dermaren Lumi Eyes kezelés

Ha régóta küzdesz a szem alatti sötét karikákkal és az apró szarkalábakkal, akkor a Dermaren Lumi Eyes lesz a lehető legjobb választás számodra. Kisimítja és megemeli a szem alatti megereszkedett, petyhüdt bőrt, megszünteti a véraláfutásokat, világosítja az elszíneződött bőrt, és már a legelső alkalommal látványos hatást tudunk vele elérni mellékhatások nélkül. A felszívódási sebességének köszönhetően a kezelés után ott folytathatod a napod, ahol abbahagytad.

A Dermaren Lumi Eyes egy olyan mezoterápiás kezelés, mely stimulálja a szöveteket, javítja az önregeneráló képességüket, növeli a bőr kollagén- és elasztin termelő képességét, így késlelteti az öregedési folyamatokat, fiatalítja, hidratálja a bőrt, és egységes, rugalmas, revitalizált bőrtextúrát alakít ki. A bőr energiát és frissességet nyer a kezelés fő alkotóanyagának köszönhetően: a polinukleotidoknak, melyet a tisztított lazactej DNS-éből nyernek ki.

A hosszútávú eredmények elérése érdekében egy 3 alkalmas kezeléssorozat javasolt négyhetes ciklusokban.

35 000 Ft/alkalom

Dermaren Lumi Eyes kezelések központunkban

GoInk - tetoválás eltávolítás, pigment-halványítás

A GoInk egy termikus ionizációs eljárás, amelynek segítségével a bőrben lévő természetes pigmenteket és különféle mesterséges – tetoválás pigmenteket is el tudunk távolítani. Tetoválástól, pigmenttől függően 2-4 alkalom szükséges a kívánt eredmény eléréséhez.

Kezelni kívánt testterülettől függően a kezelés ára 20 000 – 50 000 Ft között mozog/ alkalom

anyajegy--és-bőrdaganatszűrés
4

Thesera orvoskozmetikai kezelések

PDO szálbehúzás tű és invazív eljárás nélkül is megoldható – a lifting hatást a hatóanyag bőr mélyebb rétegeibe juttatva érjük el egy teljesen egyedülálló technológiának köszönhetően. Hatása fokozatos, a bőrbe olvadó szálaknak köszönhetően. Így a megereszkedett bőr azonnal feszesebb, kontúrosabb lesz, hosszú távú hatás elérésével, hiszen a bőr saját kollagén termelését stimuláljuk. A halvány ráncok azonnal, míg a mélyebb ráncok fokozatosan javulnak. Teljesen fájdalommentes kényeztető luxus kezelés, melynek mellékhatásai sem ismertek

55 000 Ft/alkalom

Az L programhoz hasonlóan a H program is egy tű nélküli kezelés a ragyogóbb, hidratáltabb bőr elérése érdekében. Mély, bőrfeltöltő hatását a nano-hialuronsavas részecskék garantálják, melyek megkötik az öregedésért felelős káros oxigén molekulákat a bőr mélyebb rétegeiben is. Sokkal tónusosabb, feszesebb a bőr azonnal az első kezelés után. Üde és fiatalos megjelenést kölcsönöz, így neked már csak élvezned kell a dicsérő szavakat. Hosszútávú hatását a vérkeringés javítása biztosítja.

40 000 Ft/alkalom

Visszahozza fakó és élettelen bőröd elvesztett ragyogását az antioxidánsoknak és gyenge savas hámlasztásnak köszönhetően. A többlépcsős kezelés a szalonban kezdődik az orvosi tisztaságú magas hatóanyag koncentrátumú anyagok bőrbe juttatásával és az otthoni bőrápolással folytatódik. Az antioxidánsoknak és a kollagéntermelés stimulálásának köszönhetően a bőröd sokkal feszesebb, tónusosabb és rugalmasabb lesz az első kezelés után! A hatóanyagok halványítják a zavaró pigmentfoltokat és szeplőket, de nem csak a bőr pigmentációs hibáit képes megoldani.

40 000 Ft/alkalom

Thesera kezelések központunkban

Bio revitalizációk / Skinboosterek

Nanosoft™ NCTF 135 kezelés

Az NCTF 135 több, mint 50 értékes összetevőből áll, hialuronsavból, 12 féle vitaminból, aminosavakból, nukleinsavakból, de koenzimek, antioxidánsok és különféle ásványi anyagok is erősítik a hatását.

Tökéletes az arc, a homlok, a nyak, a száj környék, a dekoltázs, a szemkörnyék (ráncok és sötét karikák) és a kézfejek megfiatalítására.

Az NCTF 135 bámulatosan kisimítja a felületi ráncokat, üdévé teszi az arc színét, a legmélyebb rétegekig hidratálja a bőrt így az visszanyeri fiatalos, évekkel ezelőtti kisugárzását.

…és mi is az a Nanosoft™?

A The Beauty Lab újdonsága, mely Pécsen először nálunk segíti vendégeink teljes megfiatalodását!

Ez az innovatív, tanúsítványokkal rendelkező orvosi eszköz a bőr irha rétegébe juttattja a hatóanyagokat. 100%-ban biztonságos, szinte észrevétlenül, tehát mondhatni fájdalommentes, kevésbé invazív, gyors és tűpontos adagolást tesz lehetővé. Kontrolláltan végzi a feladatát, hogy a legértékesebb hatóanyagok a bőr mélyére kerülhessenek.

Mikor ajánljuk a NANOSOFT™ NCTF 135 kezelést?

 • Bőröd hidratáltságát növelnéd
 • Szeretnéd végre eltüntetni a szemkörnyéki ráncokat és karikákat
 •  Szeretnéd csökkenteni az ajkad körüli finom ráncokat
 • Zavarnak a nyak ráncai, jó lenne halványítani őket
 • Kézfejedet szeretnéd fiatalítani
 • Örülnél, ha bőröd egységes, folt nélküli, üde hatású lenne
 • Minimalizálnád pórusaid
 • Ráadásul a fejbőröd revitalizálására is hatékony

Van fájdalom és felépülési idő?

Az NCTF 135 kezelés minimális fájdalommal járhat, de vannak, akik semmit nem éreznek. A biztonság és a kellemes élmény kedvéért a kezelés előtt helyi érzéstelenítőt alkalmazunk.

A kezelésünk semmilyen sérülést nem okoz, így nincs szükség felépülési időre sem.

Kb. 2 napon belül enyhe bőrpír megjelenhet, ez természetes „mellékhatás”.

A kezelés utáni néhány órában smink viselését nem javasoljuk.

Mikor fog látszani az eredmény?

A pozitív hatás és különbség már az első kezelés után érzékelhető lesz. A fenntartás érdekében javasoljuk negyed – ill. félévente megismételni, hogy igazán tartóssá váljon.

Bármely korosztály számára alkalmazható, az év bármely időszakában.

40 000 Ft*/alkalom

*Az irányárak a beadott koktél mennyiségek függvényében változhatnak.

Nanosoft NCTF 135 Arcfiatalítás
Nanosoft NCTF 135 Arcfiatalítás
Nanosoft NCTF 135 Arcfiatalítás
NANOTOUCH Bio Remodelling – azonnali face lifting

NANOTOUCH Bio Remodelling 

Ismerd meg az öregedésgátló arckezelések legújabb technológiáját, a

Bio-remodelling boostereket!

Hogy mi is ez a Bio-remodelling?

Az boosterek hyaluronsavból készülnek, de nem dermális töltőanyagok, eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek: a bőr minőségének javítására fejlesztették ki.

Nem tölti fel a kezelni kívánt területet, ehelyett serkenti a kollagén- és elasztin termelést, javítja a bőr minőségét, feszességét, textúráját, rugalmasságát és elősegíti a bőrszövetek teljes megújulását, így lassítja a bőr további öregedését is.

Hol ajánlott alkalmazni?

Használata ajánlott az arc, nyak vagy dekoltázs bőrének kezelésére.

A bio-remodelling boosterek azonban kombinálhatók arcfeltöltő- és ránctalanító kezelésekkel, hogy hatásukat erősítsék.

Milyen előnyei vannak a Bio-remodelling skinbooster kezelésnek?

 • Serkenti a bőr elasztin- és kollagén termelését
 • Javítja a bőr feszességét, rugalmasságát
 • A hyaluronsav belülről hidratál, javítja a bőr textúráját és tónusát
 • A The Beauty Lab-nál, a Nanotouch géppel alkalmazva 100%-ban non-invazív eljárás, azaz fájdalom – és szúrás mentes
 • A legtöbb ember számára megfelelő
 • A rendszeres használat nem növeli az arc volumenét, nem lesz egy idő után „túl sok”
 • Természetes hatású eredmény
 • Az eredmények tovább javulnak a kezelést követő 6 hónapban

Hogyan történik a kezelés?

Az alapos tisztítás után kijelöljük a célzott pontokat és a Nanotouch készülékkel az előre kijelölt helyre fecskendezzük a Bio-remodelling skinboostereket.

A kezelés maga 30 percet vesz igénybe nagyjából.

Hány bio-remodelling boosterre van szükségem?

A legjobb eredmény elérése érdekében két vagy három kezelést javaslunk egy hónapos különbséggel.

A megfelelő eredmények fenntartása érdekében félévente egy ismétlő kezelés javasolt.

Van, amikor nem ajánlott a kezelés?

Nem ajánlott várandósság alatt, szoptatás alatt és bőrfertőzések esetén.

A kezelés előtt szükséges már 24 órával kerülni az alkoholfogyasztást és a nem vényköteles vérhígító hatással rendelkező készítményeket (halolaj, E-vitamin, Ginkgo Biloba, krillolaj, fokhagyma).

30 000 – 40 000 Ft*/alkalom

*Az irányárak a beadott koktél mennyiségek függvényében változhatnak.

Diamond Shine PDRN biorevitalizálás

A PDRN (azaz a poli-dezoxiribonukleotidok) olyan egyedülálló molekulák, amelyek igazoltan hatékonyak többek között a bőrtónus fokozására (lifting hatás elérésére), sebek gyógyítására, a bőrszövetek helyreállítására, gyulladások csökkentésére és a hidratálás növelésére. A legújabb technológiáknak köszönhetően az arcfiatalításban és ránctalanításban nyert teret magának.

Hogy mi is az a PDRN?

A lazac DNS kivonata tartalmazza, amely igazoltan használható az új bőrsejtek növekedésének és kollagéntermelésének serkentésére. Tanulmányok kimutatták, hogy kulcsfontosságú szerepe van az öregedés gátlásban és a bőr helyreállításában és megfiatalításában is kiemelkedő. Így a modernkor használja bőrfiatalításra és ránctalanításra.

Hogy hogyan hat a PDRN?

Sejtnövekedést serkentő képességének köszönhetően felgyorsítja a bőr és szövetek regenerálódását, így akár az öregedés jelei is visszafordíthatóak.

Hogyan folyik egy PDRN kezelés?

Az arc alapos megtisztítása után felkenjük az érzéstelenítő krémet. Az arc elzsibbadása után egy speciális mikrotűvel kis mennyiségű PDRN-t injekciózunk az arc bizonyos pontjaiba. Az egész eljárás nagyjából 15 percet vesz igénybe.

Mikor fogod látni az eredményeket?

Mivel a PDRN kezelés nem bőrfeltöltő kezelés, így nem valószínű, hogy a kezelés után rögtön bármilyen eredményt fogsz tapasztalni. 3-4 héttel a PDRN injekció után már látható javulást kell, hogy észlelj. A bőröd regenerálódik, a ráncok kisimulnak, a bőr textúrája egységesebb, feszesebb, rugalmasabb, a pórusok kisebbek.

Milyen eredmények várhatóak?

 • Egységesebb bőrtónus és textúra
 • A finom vonalak és ráncok megjelenésének csökkentése
 • Az aknés hegesedés javulása
 • Pigmentáció javulása
 • Feszesebb, rugalmasabb, fiatalabb bőr
 • Gyorsabb sebgyógyulás
 • Nő a bőr kollagén termelő képessége
 • Kisebb pórusok

Mikor ajánlott a PDRN kezelés?

 • Ha sebészeti beavatkozás nélkül szeretnél tenni a bőröregedés és a ráncok ellen
 • Ha a hyaluronsavas töltéseket túl drasztikus megoldásnak tartod
 • Ha hosszútávú eredményeket szeretnél, nem csak felületi kezeléseket

60 000 Ft*/alkalom

*Az irányárak a beadott koktél mennyiségek függvényében változhatnak.

Diamond Shine PDRN biorevitalizálás (Arc – és bőrfiatalítás)
Diamond Shine PDRN biorevitalizálás (Arc – és bőrfiatalítás)
Diamond Shine PDRN biorevitalizálás (Arc – és bőrfiatalítás)
Skinboosterek | Beauty Lab Pécs
Profilho | Beauty Lab Pécs
Profilho | Beauty Lab Pécs

Profhilo Skinbooster kezelés

A Skinbooster kezelés az egyik legújabb kezelés a kozmetikai piacon, mely olyan mikroinjekciós készítmény, ami javítja a bőr szerkezetét, rugalmasságát, feszességét, hidratáltságát és általános megjelenését.

Puha, gélszerű hialuronsavat fecskendeznek a bőr alá, ami hosszú távon javítja a bőr általános minőségét és egészségét. 

Ez az egyik legsokoldalúbb töltőanyag a piacon, széleskörű bőrfiatalító képességekkel. Növeli a bőr hidratáltságát és serkenti a kollagén- és elasztin termelését, javítja a finom vonalakat és ráncokat.

A bőr feltöltésével ezek a Profhilo Skinbooster injekciók kisimíthatják ezeket a vonalakat, elősegítve a bőr fiatalosabb megjelenését.

Beadásának folyamata a bőr saját regenerálódását is kiváltja. Fő előnye, hogy különösen jól javítja a bőr folyamatos hidratálását, és számos különböző bőrterület és bőrtípus kezelésére is használhatók.

Tökéletes alternatívái a ránctalanító beavatkozásoknak.

Olvasd el Blogcikkünkben, hogy miben különbözik a dermális töltőanyagoktól, a fillerektől!

Milyen előnyei vannak a Bio-remodelling skinbooster kezelésnek?

 • Serkenti a bőr elasztin- és kollagén termelését
 • Javítja a bőr feszességét, rugalmasságát
 • A hyaluronsav belülről hidratál, javítja a bőr textúráját és tónusát
 • A The Beauty Lab-nál, a Nanotouch géppel alkalmazva 100%-ban non-invazív eljárás, azaz fájdalom – és szúrás mentes
 • A legtöbb ember számára megfelelő
 • A rendszeres használat nem növeli az arc volumenét, nem lesz egy idő után „túl sok”
 • Természetes hatású eredmény
 • Az eredmények tovább javulnak a kezelést követő 6 hónapban

Mikor ajánljuk a Profhilo Skinbooster kezelést?

 • Ha feszesebb, ragyogóbb arcbőrre vágysz
 • Szeretnéd csökkenteni a finom vonalaid és ráncaid mélységét
 • Egységesebb bőrtónust szeretnél
 • Szeretnéd, ha a bőröd hidratáltabb lenne
 • Szeretnéd, ha egységes lenne a bőröd textúrája, tónusa
 • Szeretnéd csökkenteni a száraz foltokat az arcbőrödön
 • Ha napkárosodott a bőröd
 • Ha a dohányzás és a környezeti tényezők megviselték a bőröd
 • Ha az életkoroddal csökkent a bőröd hidratáltsága

Fájdalmas a Profhilo Skinbooster kezelés?

A kezelés előtti érzéstelenítő krém miatt gyakorlatilag fájdalommentes, de mint minden injekciós kezelés, ez is tű használatával történik. Vendégenként eltérő minimális fájdalomérzet lehetséges.

Hány kezelés szükséges? Hol alkalmazható?

Egy személyes konzultáció alkalmával át tudjuk beszélni, nagyban függ a területtől is és a bőr textúrájának minőségétől és a vendégünk életkorától is. Általánosságban 3 heti rendszerességgel ajánlunk egy 3 kezeléses sorozatot, melyet évente két alkalommal szükséges megismételni a maximális eredmény és a hidratáció biztosítása érdekében. A leggyakoribb területek az arc, majd a nyak, a mellkas és a kezek.

95 000 Ft*/alkalom

*Az irányárak a beadott koktél mennyiségek függvényében változhatnak.

Ejal 40 biorevitalizáció

Tartós mélyhidratáló kezelés a hialuronsav erejével

A biorevitalizáció hidratálja a bőrt, helyreállítja rugalmasságát és egészséges ragyogást kölcsönöz a bőrnek.
Ez egy új, innovatív, nem sebészeti fiatalító kezelés hyaluronsavval, melyet nemrégiben fedeztek fel olasz tudósok.

A biorevitalizáció a bőr biológiai revitalizációja azáltal, hogy visszaadja az életet a bőrnek.
Egy minimálisan invazív eljárás, amely tartalmaz a hialuronsavat, vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat és antioxidánsokat, melyet a bőr felső rétegeibe – az epidermiszbe vagy az irharétegbe – juttatunk, hogy ösztönözzük a bőr megújulását.

Ez a tápláló összetevők infúziója segít mélyen hidratálni és élénkíteni a bőrt.

Ezek a hosszú hialuronsav-láncok hidratálják, antioxidáns és gyulladáscsökkentő támogatást nyújtanak a bőrnek.
Más tápanyagok, például aminosavak, antioxidánsok, ásványi anyagok és vitaminok hozzáadása segít támogatni a bőrsejtek egészséges működését.

Az eljárás során a bőrt kis dózisú, nem állati eredetű tiszta hialuronsavval injektáljuk. Hatékonyan javítja a bőr nedvességtartalmát, és segít helyreállítani a bőr fiatalságának megőrzéséhez szükséges tulajdonságokat.

Az Ejal 40 biorevitalizáció egy 4 pontos injekciós technika, ahol 0,25 ml-t fecskendeznek a bőr alatti szövetbe az arc mindkét oldalának meghatározott pontjain.

Mi a különbség a mezoterápia és a biorevitalizáció között?

A bio-revitalizációs termékek általában viszkózusabbak, mint a mezoterápiás termékek, ezért a bőr megújítása mellett egy kis töltést is végeznek. Egyik termék sem tartalmaz semmit, ami megváltoztatná az arc szerkezetét vagy befolyásolná az izomkontrollt.

A mezoterápiához képest, amely szintén hidratálja és táplálja a bőrt, a bio-revitalizáció intenzívebb hatást fejt ki.

A kezelés szintén fájdalommentes, mivel a használt tűk mikroméretűek és helyi érzéstelenítőt (lidokain krémet) alkalmazunk.

A biorevitalizáció tulajdonképpen töltőanyag is?

Nem szabad összekeverni a dermális töltőanyagokkal, amely a ráncok töltőanyagaként működik, és nem biztosít mélyreható tápanyagokat a bőrnek. A töltőanyagokkal ellentétben, lehetővé teszi a dermisbe injektált anyagok nagyobb diffúzióját, és nem annyira az egyes ráncok kitöltésére szolgál, hanem a bőr mélységének hidratálására és a kollagén- és elasztin termelésének ösztönzésére.

Olvasd el erről szóló blogcikkünket – ITT éred el!

Mikor ajánljuk az Ejal 40 biorevitalizációt?

 • Az érett, öregedő bőr kontrollálására – a bőr szárazsága, mimikai ráncok és fáradt bőr okozta felületes ráncok kezelésére
 • Bőrmegújítás és hámlasztás előtt és után, fotorejuvenációs kezelés után is
 • Azoknak, akik hosszú ideig ki vannak téve a napnak, akik a szolárium okozta bőrhibákat szeretnék eltüntetni
 • Dohányosoknak, a száraz bőr javítására

Meddig látványos az Ejal 40 biorevitalizáció? Hol alkalmazható?

A kezelést követő napon már érzékelhető a jótékony hatása, élénkebb és ragyogóbb lehet a bőr, textúrája egységesebb, jelentősen javulhat az állapota.

Az igazi varázslat a kezelést követő hetekben vagy hónapokban történik, amikor a bőr regenerálódását, az extracelluláris mátrix javítását és megerősítését, valamint kollagén-fokozó hatást biztosít.

A hatások ezen kombinációja feszesebb, hidratáltabb bőrt és simító hatást eredményez, amely csökkentheti a redők és a mélyebb ráncok megjelenését.

A legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott 3 kezeléssel kezdeni, négyhetes intervallumokkal. Ennek eredményeként a bőr általában 3 hónapig hidratált marad. Az életkortól és az életmódtól függően az eredmény hosszabb vagy rövidebb ideig tarthat.

Ezután ajánlott megismételni a kezelést a tartós eredmény elérése érdekében évente kétszer.

A biorevitalizációt az arcbőr, a nyak, a dekoltázs és a kéz revitalizálására használják.

Vannak mellékhatások?

Minimális mellékhatásai ismertek.

A lehetséges mellékhatások közé tartozik a fájdalom, bőrpír, ekchimózis, szúró érzés, duzzanat, lokalizált gyulladás, amely általában 24 órán belül eltűnik.

Közvetlenül a kezelés után a terület piros lesz, mely egy-két napon belül eltűnik. A kezelés eredményeként a bőrön kis papulák alakulnak ki, amelyek 3-5 nap alatt felszívódnak.

70 000 Ft*/alkalom

*Az irányárak a beadott koktél mennyiségek függvényében változhatnak.

Skinboosterek | Beauty Lab Pécs
Skinboosterek | Beauty Lab Pécs
Skinboosterek | Beauty Lab Pécs
Skinboosterek | Beauty Lab Pécs
Kozmetikai kezelés | The Beauty Lab
Kozmetikai kezelés | The Beauty Lab

Tudtad, hogy ma már az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb kozmetikai kezelés a világon?!

Ez valójában egy neurotoxin, ami Clostridiumbotulinum baktériumokból származik.
Az injekciók nagyon kis mennyiségben tartalmazzák ezt, por formájában kapjuk készhez, amit sós oldatban oldunk fel, így ezt a fehérjét fecskendezzük az izmokba. A gyógyszer átmenetileg megbénítja az izmokat, megakadályozza az idegek és az izmok közötti ingerátvitelt, ami teljes mértékben biztonságos és hatékony kezelés. Fontos, hogy csak a mimikai ráncokat kezeljük, így elkerülhetjük a kifejezéstelen, „lefagyott” arc hatását.

Ellazítja az arc izmait, hogy kisimuljanak a ráncok, például a szarkalábak és a homlokráncok. Így szabadulhatunk meg hatékonyan a már mélyen barázdált ráncoktól is. A kezelés általában 5-10 percig tart és fájdalommentes, többnyire érzéstelenítés nélkül végezzük, nagyon ritka esetekben alkalmazunk zsibbasztó gélt.

Gyors, biztonságos és hatékony. Ott folytathatod a napod, ahol abbahagytad.

Megtisztítjuk a kezelendő területet, hatóanyagot fecskendezünk az izmokba egy nagyon finom tű segítségével. Az injekciókat különböző helyekre kell beadnia, a kezelt területtől függően. Ahhoz, hogy megtaláljuk a legjobb helyet az injekciók beadásához, meg kell mozgatni az izmokat a kezelés előtt.

Általában az arc különböző területein alkalmazzák: főként a homlokon szokták, a szem körüli szarkalábakra és a szemöldök közötti ráncokra.

De ma már bárhol alkalmazhatjuk, ahol esztétikai javulást szeretnénk elérni.

Tudtad, hogy lehet izzadáscsökkentésre is használni vagy akár még a migrénes fejfájás csökkentésére?

Igen! A verejtékmirigyekhez fecskendezett anyag akár 6-9 hónapig is bizonyítottan csökkenti vagy akár teljes mértékben meg is szünteti az izzadást.
Mindig győződj meg arról, hogy az injekciót beadó személy megfelelő képesítéssel és tapasztalattal rendelkezik. Az injekciók kockázata kicsi, ha azt megfelelően képzett szakember helyesen végzi.

A helyesen beadott injekció után ugyanúgy megmaradnak a mimikáink, és az arcunk ugyanolyan kifejező lesz.

Van, hogy túl késő elkezdeni a kezelést?
Az igazság az, hogy nincs felső korhatár, mivel az arcizmok ellazításával működik, ami véleményünk szerint bármilyen korban ugyanúgy hatásos, hogy fiatalabb megjelenést kölcsönözzön. Természetesen minél finomabb egy ránc, annál látványosabb lesz az eredmény.
Meddig hatásos?
Nem fogsz azonnal változást látni. Körülbelül 2-5 nap múlva jelennek meg az első jelek, és általában 2-3 hét, hogy a teljes hatást elérjük. Rendszerint 3-4 hónapig látványos, de átlagosan akár 6 hónapig is észrevehetjük a hatásait. Az eredmény fokozatosan csökken, feloldódik és újra működőképesek lesznek az izmok. Az egyik előnye, hogy megismételhető, minden alkalommal módosíthatjuk az adagot, hogy elérjük a kívánt eredményt. Két kezelés között minimum 3 hónapot szükséges várni, különben veszíthet az eredményességéből. A teljes hatás elmúltával ráncaink nem lesznek mélyebbek, csúnyábbak, mint a kezelések előtt.

Kérdésed van? Időpontot foglalnál? Írj nekünk online, és rövid időn belül válaszolunk!

  Már csak egy időpontfoglalás választ el a gondtalan magabiztosságtól melyet egy élettel teli, tökéletes bőr adhat!

  Rendeléseink kizárólag előzetes bejelentkezés alapján zajlanak.
  Időpontot foglalni telefonon, e-mailben, honlapon keresztül küldött üzenetben van lehetőség vagy kérhető ingyenes visszahívásunk is!

  Visszahívást kérek