ZO® Skin Health bőrterápia

tényleges eredményekkel

 

Helyreállítjuk bőröd egészségét!

A hagyományos, napjainkban ismert bőrápolási szemlélet csak a bőrfelszínt célozza meg, felületi komfortérzetet biztosító termékekkel, anélkül, hogy sejtiszinten is javítanák a folyamatokat, így ezek sajnos képtelenek a bőr egészségének fenntartására és helyreállítására.

Miben más a ZO® Skin Health?

A ZO®Skin Health program végeredménye kiszámítható, így bármely érintett, bármely bőrprobléma esetén kimagasló javulást tapasztalhat meg bőre állapotán.

A Dr Zein Obagi iránymutatása mellett kifejlesztett, egyedülálló hatóanyagú és összetételű termékek a speciális bejuttatási technológiáknak köszönhetően képesek a bőrproblémák eredményes megoldására kortól, nemtől és egyedi esetektől függetlenül, úgy, hogy helyreállítja bőrünk természetes funkcióit és fenntartja az egészségesen szép bőrt egy életen át.

Zo Skin health

Hogyan veheted igénybe a ZO® bőrterápiát?

ZO®Skin Health terápia alatt, vendégeink kezét végig fogva, és támogatva őket céljaik elérésében egy többlépcsős rendszeren kísérjük őket az egészséges bőr felé vezető útjukon. Mindennek az alapja a konzultáció, melynek eredményétől függően állítjuk fel az egyénre szabott bőrápolási programot. A kezelések végig ZO®Skin orvosesztétikai specialista felügyelete mellett, egyénre szabott tanácsadással karöltve zajlik, hogy minden különleges összetételű hatóanyag kiszámíthatóan és tervezetten fejthesse ki hatását.
Zo Skin health

Kiknek ajánljuk? Milyen problémákra?

Az egyedi problémákra szabott kezelések bámulatosan gyógyítják az aknés, pattanásos, mitesszeres bőrt, de a zsíros, tág pórusú, idősödő, pigmentfoltos, rosaceas, túlzottan száraz vagy érzékeny bőr kezelésére is páratlanul eredményes.

A ZO® Skin Health egyedülálló rendszere teljes körű megoldást kínál a vendégeink számára, legyen szó egy adott probléma terápiájáról, az elért eredmény fenntartásáról, a bőrbetegségek megelőzéséről vagy a napi bőrápolási rutinról.

ZO® Skin Health kezelések központunkban:

ZO® Red Carpet Peel – Hollywood peeling azonnali látványos eredménnyel

A ZO® Skin egyik legkülönlegesebb kezelése a „Red Carpet” Peel, azaz a Vörös szőnyeg Peel, mely ötvözi az intenzív savas peelinget a Hydrafacial bőrtisztító tulajdonságával. Nincs felépülési idő, nincsenek mellékhatások, csak az azonnali, ragyogó arcbőr, amely a kezelést követően is a 24-48 órában éri a legtökéletesebb állapotát. Pontosan ezért hívják Red Carpet kezelésnek: nagy események, megjelenések előtti gyors és permanent bőrállapot, textúra javítás. A kezelések alatt a ZO® Brightalive maszk felel az anti-aging és pigment korrekciós hatóanyagokért. Biztosan ez lesz a kedvenced!

ZO® 3 Step Peel – Nagy intenzitású orvosi mélyhámlasztás

A Zo® Skin 3 lépéses nagy intenzitású orvosi mélyhámlasztásának eredménye a kezelést követő 1 hét után akár összehasonlítható egy plasztikai műtét feszesítő hatásával. Minden bőrtípuson kiválóan alkalmazható, fokozza a bőr önmegújító és öngyógyító képességét, így az akne, a megereszkedett, petyhüdt bőr, a napkárosodott, egyenetlen bőrtextúra, a finom ráncok és tág pórusok szenzációs ellenszere. A savas hámlasztás által generált teljes bőrcserének és az irharétegbe juttatott nagy koncentrációjú retinolnak köszönhetően a bőr kollagén- és elasztin termelése, DNS megújító hatása aktiválódik, ezáltal lesz feszesebb a bőrfelszín. Támogatja a bőr védelmi szerepét kontrollált, orvosi körülmények között.  A rendelői kezelést egy otthoni kúra követi, így tartósabb eredményeket érhetünk el hosszútávon. A kezelés 2-3 havonta megismételhető, és az eredmények tartós fenntartása érdekében javallt a kezeléssorozat évenkénti ismétlése.
Zo Skin health peeling kezelés
Zo Skin health tisztító kezelés

ZO® mélytisztító kezelés

ZO® anti-aging tápláló kezelés

ZO® Skin Health bőrterápia igénybevételét minden esetben egy kötelezettségektől mentes konzultáció előzi meg, amely alatt felmérjük a bőr állapotát és egy kezelési tervet ajánlunk!

Eredmények

Kérdésed van? Időpontot foglalnál? Írj nekünk online, és rövid időn belül válaszolunk!

    Már csak egy időpontfoglalás választ el a gondtalan magabiztosságtól melyet egy élettel teli, tökéletes bőr adhat!

    Rendeléseink kizárólag előzetes bejelentkezés alapján zajlanak.
    Időpontot foglalni telefonon, e-mailben, honlapon keresztül küldött üzenetben van lehetőség vagy kérhető ingyenes visszahívásunk is!

    Visszahívást kérek